Magazijn.

Als officieel Opel dealer hebben wij alles in huis dat u voor uw auto nodig hebt en bieden altijd topkwaliteit. Met ons uitgebreide assortiment onderdelen hebben wij voor iedere situatie en voor iedere Opel een oplossing op maat. En wilt u uw Opel een extra persoonlijk accent geven, dan hebt u bij ons ook een ruime keuze uit Opel-accessoires. Een comfortabel idee, nietwaar?

Originele Opel-onderdelen en -accessoires: altijd de beste keuze.
Uitlaat, remmen, schokdempers, banden, accu´s, noem maar op... Orginele Opel-onderdelen hebben nu stuk voor stuk de kwaliteit die u van Opel verwacht: ze zijn veilig, duurzaam, betrouwbaar,technisch geavanceerd en... betaalbaar.
En natuurlijk geven wij op alle onderdelen één jaar volledige garantie. Dus als een onderdeel van uw Opel aan vervanging toe is, dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Ruime keuze
Wilt u uw Opel een persoonlijk accent geven, dan bieden originele Opel-accessoires u talloze mogelijkheden. Op maat gemaakt voor ieder model en voor iedere smaak en levensstijl. Een bijzonder voorbeeld zijn OPEL-i-LINE-acessoires, die het sportieve karakter van uw auto onderstrepen. Of zoekt u misschien een alarmsysteem, mobiele telefoon of het juiste dakdragersysteem?

Neem contact met ons op voor de nieuwste Opel-accessoires brochures; wij hebben een brochure, met bijbehorende prijslijst, voor ieder model van Opel.

 

Telefoon Zeist:

030 696 45 44    030 696 45 44

 

Telefoon Doorn:

0343 43 70 44    0343 43 70 44

 

Maandag t/m vrijdag 08.00 - 17.00 uur

Ingeschreven bij de KvK onder nr. 30056936