ZAM afleveringen.


Geplaatst: vrijdag 9 maart 2012
Vandaag leverde Mark Toonen, directeur ZAM Zeist, een elektrische Opel Ampèra af bij dé business school voor de automotive branche.

Iva Ampera

Erick Vermei, algemeen directeur van IVA Driebergen, wordt de vaste bestuurder. "Na een proefrit op de AutoRAI ben ik definitief overtuigd van het product. 95% van mijn kilometers-per-dag blijven binnen de 50 kilometer dus elektrisch rijden wordt door mij optimaal benut. Voor de resterende 5% biedt de range extender de benodigde actieradius."

Een tweede reden voor de aanschaf van een Ampèra is dat de IVA voorop wil blijven lopen waar het gaat om de vertaalslag van nieuwe ontwikkelingen richting de consument. Opel stelde niet voor niets al in een vroeg stadium Ampèra's ter beschikking voor de IVA-verkoopstudio's.

IVA-studenten vervullen tijdens hun studie al vaak de rol van adviseur als het gaat om elektrische mobiliteit. Logischerwijs was de IVA sterk vertegenwoordigd op Ecomobiel en is IVA Driebergen partner van het EV Centrum in Rotterdam. Studenten ontwikkelen momenteel zelfs een eigen laadpaal. Niet zozeer om de techniek te verbeteren, maar om te ervaren tegen welke kwesties een consument aanloopt.

De Ampèra staat voor de groene, positieve, creatieve en toekomstgerichte ideeën van Opel, waarmee de onderneming de uitdagingen van de toekomst aangaat. IVA Driebergen Business School omarmt deze ideeën en vertaalt ze in een uniek lespakket.